Gå til indhold
Pura's miljømæssige fordele

Pura's miljømæssige fordele

on

Effekterne af flaskevandsindustrien er simpelthen svimlende og repræsenterer det værste i overdreven og unødvendigt forbrug, alt sammen i bekvemmelighedens navn og med manglende forståelse for de problemer, der er for vores og alle fremtidige generationer.

Fakta, der skaber en klar bekymring for vores fremtid:

 • 38 milliarder vandflasker ender hvert år på lossepladser. Hvis du laver en lige linje af dem, er det nok at cirkle rundt om kloden 150 gange... HVERT ÅR!
 • Engangs plastikvandflasker tager op til 1000 år at nedbryde.
 • Det tager 3 til 5 flasker vand at producere hver vandflaske.
 • Det tager ¼ flaske olie at producere hver flaske vand.
 • Hvert år bruges 714 millioner gallons (17 millioner tønder) olie til at fremstille engangsplastikvandflasker.
 • Olien, der blev brugt til at fremstille engangsvandflasker, kunne bruges til at drive 1 million biler inden for 12 måneder.
 • Interessant nok er omkring 25 % af flaskevand faktisk postevand, der er blevet renset (omvendt osmose, deionisering osv.) i engangsplastikbeholdere.
 • Alene i USA blev der i 2006 produceret 2,5 millioner tons CO2 fra produktionen af ​​30 milliarder liter vand på flaske. Og hvert år vokser dette tal konstant.

 

Det er overflødigt at sige, at flaskevandsindustrien påvirker vores miljø på de farligste måder, man kan forestille sig. Fra spild brug af naturressourcer til uorganisk affald i verdenshavene og forurening af den luft, vi indånder. Og er det ikke ironisk, at det meste af vandet i engangsflasker netop er vand fra vores køkkenhaner?

Heldigvis er det overraskende nemt og endda rentabelt at behandle vores planets ressourcer med omhu. Bær og brug en Pura rustfri flaske, og du behøver ikke at købe vand i engangsplastikflasker hele tiden.

Din planet vil takke dig! Og også dine efterkommere!

  Related Posts

  Hvordan påvirker plastik vores sundhed?
  February 27, 2024
  Hvordan påvirker plastik vores sundhed?

  I dag kan man stadig ofte finde misforståelser og undervurdering af problemet med konstant brug af plastikgenstande i vores daglige...

  Læs mere
  BPA-fri – er det risikofrit?
  February 27, 2024
  BPA-fri – er det risikofrit?

  Plast ... dette allestedsnærværende materiale, der gennemsyrer, eller rettere invaderer, næsten alle aspekter af vores liv. Men hvad er egentlig...

  Læs mere
  Drawer Title
  Lignende produkter